Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  absolution

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  Absolution Logo

Puur als de natuur zelf

Een nieuwe benadering van schoonheid. Het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua inhoud als uiterlijk. Biologisch. Minimalistisch. Individueel. Puur als de natuur zelf.

 

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen Absolution nature

Af te stemmen op de behoefte van je huid

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief, en tegelijk heerlijk om te gebruiken. Vooral persoonlijk, en dus af te stemmen op de specifieke behoefte van je huid. Altijd een antwoord op maat. Voor haar en hem, voor elke leeftijd. Met als doel: de schoonheid van de huid behouden.

 

Betere resultaten

Omdat chemie alleen de natuur probeert te imiteren... en dat veel minder goed doet, zullen de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Absolution je veel betere resultaten opleveren dan conventionele huidverzorgingsproducten - met respect voor je huid, je gezondheid en de planeet...

 

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  absolution  Natuur

Hart voor de natuur

Gemaakt van de natuur, gemaakt voor de natuur. Absolution is een merk dat z'n verantwoordelijkheden neemt. Ecologisch ontworpen verpakkingen van gerecycled en/of recyclebaar materiaal, plantaardige inkten, met de grootste zorg geselecteerde leveranciers en een focus op duurzaamheid. Alle verzorgingsproducten zijn van natuurlijke oorsprong, gecertificeerd biologisch en dierproefvrij.

Organische vormgeving

Het eerste dat opvalt aan Absolution is de organische en minimalistische vormgeving. Mooie zwart-wit dessins, verrassende vormen. Ingenieus in z’n eenvoud. Bescheiden en tegelijk ook een beetje chic.

 

huidverzorging natuur en vooruitgang

Het Absolution-assortiment is ontworpen om het natuurlijke ecosysteem van de huid te herstellen, te behouden en te beschermen. De gecertificeerde biologische behandelingen brengen de gestreste opperhuid in evenwicht, bieden effectieve voedingsstoffen en antioxidanten om de tijd te vertragen en werken in natuurlijke samenwerking met de huid voor zichtbare resultaten vanaf de eerste toepassingen.  Ze bieden onze huid elke dag een terugkeer naar zijn oorspronkelijke schoonheid dankzij hun natuurlijke actieve ingrediënten.

 

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  Absolution crème_duce_démaquillante_visage_bio_pompe
Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  absolution creme_reperatrice_regard_yeux_contours_bio

Solution en serums

Absolution betekent: terug naar de basis. Het assortiment is gecreëerd om eenvoudig en effectief te voldoen aan de behoeften van je huid. Met de Solution en serums creëer je jouw eigen, op maat gemaakte verzorging: gebruik deze puur of meng een paar druppels met een Absolution crème. Zo geef je jouw dagelijkse crème een persoonlijke touch. Er zijn geen regels, kijk gewoon in de spiegel en luister naar je huid. Kies een crème op basis van je huidconditie en voeg er een aangepaste 'oplossing' aan toe, afhankelijk van het effect dat je beoogt. Hierdoor geef je je huid alleen wat ze op dat moment echt nodig heeft. De plantaardige samenstelling zorgt voor synergie tussen de verschillende producten. Dat betekent dat er door de chemische combinatie extra voordelige effecten ontstaan die er niet zijn als je de producten over elkaar smeert, enkel wanneer je ze mengt.

 

Biologisch is écht beter

Het is geen fabeltje, geen marketingtruc. Biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van parabenen, PEG, ftalaatvrij, synthetische kleurstoffen en parfum. Gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

 

Vele malen bekroond

Absolution is vele malen bekroond. Naast diverse internationale innovatie- en designprijzen voor de complete lijn, won Absolution ook veel awards voor afzonderlijke producten.

Wil je meer weten over Absolution?

Neem dan even contact op.

 06-23 53 50 10


Schoonheidssalon Beautybeleving

Wiekenseweg 11, 7081HV Gendringen

leonie@beautybeleving.nl

06-23 53 50 10