Wat is de filosofie van Malu Wilz?

Malu Wilz  is een Duits merk voor huidverzorging en kleurcosmetica. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om uw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. 

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen display

Welke productenlijnen biedt Malu Wilz?

De producten van Malu Wilz kunnen we onderverdelen in twee categorieën, huidverzorging en decoratief. De lijn met decoratieve producten van Malu Wilz biedt de perfecte balans tussen tijdloze schoonheidstoebehoren en een altijd actueel kleurenpalet, geïnspireerd op de modesteden van de wereld. Extreem lang meegaand, met optimale huidtolerantie en gemakkelijke toepassing - ervaringskwaliteit gemaakt in Duitsland!

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen nagellak

Hoe is Malu Wilz ontstaan?

Malu Wilz is in 1987 ontstaan uit de samenwerking van twee creatieve geesten waaronder een bekende Duitse visagist. Haar ervaringen en creativiteit hebben de basis gevormd bij de ontwikkeling van de Beauty Collection. Malu Wilz staat bekend om haar kleurrijke assortiment en het altijd up-to-date zijn met de laatste trends in cosmeticaland.

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen oogschaduw

Wat maakt Malu Wilz uniek ?

Praktische concepten, innovatieve producten en actieve ingrediënten gecombineerd met een passie voor effectieve huidverzorging en individuele make-up creaties vormen de basis voor het groeiende succes van de MALU WILZ.

Ondersteund door nationale en internationale onderzoekspartners, combineert Malu Wilz sinds 1987 actieve ingrediënten met de nieuwste trends. En dit zowel op het gebied van professionele zorg als decoratieve cosmetica. Meer dan 3000 instituten in Duitsland en 30 internationale partners waarderen de unieke behandelconcepten en reguliere innovaties "made in Germany".

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen ampullen

Zijn de producten van Malu Wilz vrij van dierproeven?

Malu Wilz voert geen dierproeven uit voor cosmetische producten. Dierproeven voor decoratieve cosmetische producten zijn sinds 1986 verboden op grond van de Duitse dierenwelzijnswet. Tests op dieren voor alle cosmetische eindproducten zijn sinds 1998 verboden. Sinds maart 2011 geldt een overeenkomstig verbod voor cosmetische grondstoffen, die Malu Wilz Beauté nadrukkelijk verwelkomt.

Wil je meer weten over Malu Wilz?

Neem dan even contact op.

 06-23 53 50 10


Schoonheidssalon Beautybeleving

Wiekenseweg 11, 7081HV Gendringen

leonie@beautybeleving.nl

06-23 53 50 10