rosel heim foto rosel

"Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken, nooit tegen de natuur"

 

 


Familiebedrijf Rosel Heim

Rosel Heim (1902 – 1992) maakt sinds 1935 cosmetica op basis van inzichten en kennis over natuurgeneeswijzen van haar ouders. Een hoofdregel uit de natuur blijft voor haar maatgevend: "Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes behalen, nooit tegen de natuur". Zij is een van de eerste Duitse schoonheidsspecialistes die natuurcosmetica onderzoekt en ontwikkelt.

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen rosel heim
Beautybeleving schoonheidssalon gendringen rosel heim fase 2

Kennis van de natuur

 

Rosel Heim heeft haar kennis van de natuur van haar vader geleerd, een barbier en heelmeester. Nu is Rosel Heim een familiebedrijf dat al drie generaties bestaat. Ieder familielid zet zijn eigen talenten in om de kwaliteit van hun producten te verbeteren en te behouden. Rosel Heim is in 1992 overleden. De dochter van Rosel Heim, Rosemarie, is chemicus en directeur, Nana, haar andere dochter arts. Haar kleindochter Fréderique is natuurgeneeskundige en kleinzoon Dominic zorgt voor de PR. Zij zijn bij elk onderdeel, van productie tot verkoop persoonlijk betrokken.


Beautybeleving schoonheidssalon gendringen roselheim eau fraiche
Beautybeleving schoonheidssalon gendringen roselheim  producten

Wetenschap

 

Rosemarie Heim (dochter van Rosel) ontdekt dat wat haar moeder intuïtief heeft aangevoeld en door ervaring geleerd, ook wetenschappelijk bewezen kan worden. Haar kennis van zaken, haar brede gezichtsveld en haar praktische ervaring vormen mede de basis voor het vormgeven en samenstellen van de Rosel Heim nature + science producten.

Beautybeleving schoonheidssalon gendringen rosel heim masker

"De huid is geen keukenvloer''

 

Uitspraak van Rosemarie: "De huid is geen keukenvloer''. Zij laat ons nadenken over de vraag of we mee moeten doen met de huidige ‘poetswoede’ en onze huid met steeds agressievere middelen, zoals alcohol, zeep of tensiden dienen te wassen om ziektekiemen te verjagen. Dan worden namelijk ook alle huideigen beschermingsmechanismen verstoord of beschadigd. De bacterieflora van onze huid is een van de meest functionele afweersystemen die we kennen. Ze beschermt onze huid uiterst effectief tegen de schadelijke inwerking van huidvreemde bacteriën en ziekteverwekkende kiemen. Ook de huideigen hydrolipidefilm en zeker niet op de laatste plaats de vetten van de hoornlaag vormen een doeltreffende barrière tegen bijna alle micro-organismen. Wanneer we deze barrière verstoren, ontnemen we de huid haar meest effectieve bescherming tegen haar omgeving. Met de Rosel Heim nature+science emulsie kunnen we onze huid zó reinigen dat het ecologisch evenwicht binnen het afweersysteem niet wordt verstoord; onze huid is namelijk in staat dit evenwicht te bewaren.Lange traditie van huidverzorging en bescherming

 

Rosel Heim is een Duits familiebedrijf dat al drie generaties lang biologische huidverzorgingsprodukten maakt.
Hun adviezen zijn eenvoudig en weldoordacht, gebaseerd op een lange traditie van huidverzorging en -bescherming, kennis van de natuur en modern wetenschappelijk onderzoek.
Rosel Heim produkten mogen alleen verkocht worden bij schoonheidssalons, niet online, want de familie Heim wil dat de klant altijd het best mogelijke advies krijgt en dat kan niet zonder de huid te bekijken.
Verder organiseren zij regelmatig cursusdagen voor hun dépositaires. Op deze dagen worden de nieuwe ontwikkelingen van Rosel Heim producten besproken en onze kennis van de huid verbeterd. Ook worden onderwerpen zoals de goede en slechte invloeden van de zon, ons immuunsysteem, acné, en de bacterieflora van de huid behandeld.


Belangrijk voor jou is de zekerheid dat deze familie producten maakt, die het allerbeste zijn voor jouw huid!

 

Wil je meer weten over Rosel Heim?

Neem dan even contact op.

 06-23 53 50 10


Schoonheidssalon Beautybeleving

Wiekenseweg 11, 7081HV Gendringen

leonie@beautybeleving.nl

06-23 53 50 10