DISCLAIMER:

Door het bezoeken van deze website en/of de via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

-GEBRUIK VAN DE WEBSITE:  www.BeautyBeleving.nl

Deze website heeft het doel informatie te verstrekken over de visie en de diensten van schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

-INFORMATIE GEBRUIKEN:

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen . Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

-INFORMATIE VAN DERDEN, PRODUCTEN EN DIENSTEN:

Op de website van schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen kunnen links naar websites staan van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door schoonheidssalon BeautyBeleving in Gendringen niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

-WIJZIGINGEN:

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, ten allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.