Leonie Meijer Beautybeleving

Even voorstellen,

Mijn naam is Leonie Meijer.

 

Na meer dan 23 jaar werkzaam te zijn geweest als gediplomeerd schoonheidsspecialist en visagiste in de beautybranche, kwam het moment om voor mezelf te starten.

In 2020 heb ik de kans gekregen een ruimte te huren op een prachtige locatie in Gendringen en ben ik begonnen met de opzet van Beautybeleving, een spannende maar enorm leuke uitdaging.

Ik heb van deze ruimte een fijne plek gemaakt met een ontspannen sfeer en met veel comfort waar ik met heel veel plezier werk en ik hoop dat mijn klanten dat ook zo mogen ervaren.


Beautybeleving schoonheidssalon gendringen  Leonie

Rosel Heim, Absolution & Malu Wilz

 

Je kunt bij mij o.a terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, huidverbetering, make-up en huidadvies. In mijn salon werk ik met de merken Rosel Heim, Absolution en Malu Wilz.

Graag geef ik professionele behandelingen in een ontspannen en relaxte sfeer.


Leonie huidverzorging Beautybeleving schoonheidssalon gendringen

Altijd met veel plezier!

 

Mijn doel is om voor jou een echte beleving te creëren, waarin persoonlijk contact en eigen wensen centraal staan.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis altijd up-to-date te houden volg ik ieder jaar verschillende cursussen over make up, massagetechnieken en bijscholing over de producten die ik gebruik. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat ik altijd de hoogste kwaliteit over kan brengen. Altijd met veel plezier natuurlijk!


Beautybeleving logo
Beautybeleving logo natuurlijk mooi

Schoonheidssalon Beautybeleving

Wiekenseweg 11, 7081HV Gendringen

leonie@beautybeleving.nl

06-23 53 50 10